Terra nieuw lid van de Regiocampus!

Bij de start van de Regiocampus waren Stad & Esch, Drenthe College, Deltion College, Hogeschool Windesheim, Hogeschool Viaa de deelnemende scholen. De deelnemende onderwijsinstellingen werken samen met zorginstellingen, bedrijven en gemeenten samen in proeftuinen, projecten en in het Academisch lab. Met de aansluiting van Terra wordt de Regiocampus verbreed met het mooie “groen” onderwijsaanbod.

Opleiden voor iedereen met een groen hart                                                                                                    “Terra houdt zich bezig met groen onderwijs voor de wereld van morgen. Waar die wereld ons onderwijs dagelijks inspireert. Met goede opleidingen voor iedereen met een groen hart. Waar je mee kunt bouwen aan een groene toekomst; duurzaam, innovatief en creatief. Wij zijn verheugd om ons aanbod toe te voegen aan de mooie samenwerking Regiocampus. Samen gaan we voor vernieuwing in sectoren en innovatief onderwijs.” Vertelt directeur Erna Daling van Terra.

Opdrachten in het ‘groen’ bij het Ondernemerspunt                                                                                            Naast de proeftuinen, projecten en het Academisch lab heeft de Regiocampus ook een Ondernemerspunt. “Bij het Ondernemerspunt van de Regiocampus komen opdrachten binnen van ondernemers uit diverse sectoren, zo ook regelmatig in de groene sector. Opdrachten worden door studenten vanuit alle niveaus en sectoren uitgevoerd. Tot nu toe waren de groene opdrachten wat moeilijker in te vullen, omdat het aanbod groen niet in de samenwerking voor handen was. Ons doel is om alle ondernemers in wensen en behoeften te kunnen voorzien. We zijn hartstikke trots dat we nu een compleet aanbod van onderwijs kunnen bieden aan alle ondernemers in de regio’ zegt Silvester Koehoorn, voorzitter Regiocampus.

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email