Business4Students binnenkort van start met kick-off

De vernieuwde editie van Business4Students zal op 18 november starten met een digitale kick-off. Hierin neemt Martin Schoonheim je mee in het ondernemerschap van Gino Spijkerman en blikken we vooruit naar hét Business4Students event op 17 maart 2022. De kick-off dient als inspiratie voor jong talent met een ondernemend idee en om ze te stimuleren hun ondernemende idee tot uitvoering te brengen.

Kick-off
De kick-off van Business4Students vindt plaats op 18 november van 8.30-9.15. De presentatie is in handen van Martin Schoonheim, ondernemer en voorzitter van bedrijvensociëteit A37 en de verkiezing van Drents ondernemer van het jaar. Hij neemt je mee in de wereld van Gino Spijkerman, succesvol ondernemer en eigenaar van Interstage dat verantwoordelijk is voor de opbouw van grote podia nationaal en internationaal zoals Concert at Sea en het Eurovisie Songfestival.

Business4Students
Business4Students stimuleert ‘leren ondernemen en ondernemend leren’ door scholieren en studenten te stimuleren hun ondernemend idee tot uitvoering te brengen naar een eigen onderneming. In het proces, dat uiteindelijk leidt tot het pitchen van het ondernemende idee, worden ze begeleidt door middel van een tweetal masterclasses die in het teken staan van het maken van een businessplan, marketing en een pitchtraining. Zo worden de studenten klaar gestoomd voor deelname aan hét Business4Students event op 17 maart. Tijdens de finale kunnen er mooie prijzen gewonnen worden zoals een coach, studentstartersbegeleiding en/of een cheque van €500,- euro. Tijdens het event leren studenten van ondernemers en ontwikkelen hierdoor ondernemersvaardigheden en andersom maken ondernemers kennis met de belevingswereld en frisse blik van de jongeren. Win – win!

Deelnemen!
Ben of ken jij iemand met een ondernemend idee en ben je enthousiast geworden? Studenten en klassen kunnen zich aanmelden tot uiterlijk 4 november om mee te doen aan de kick off, via deze link. Kijk voor meer info hier.

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email